Home Tehnologie Transforma-ti locuinta intr-una inteligenta cu accesorii smart home
Tehnologie

Transforma-ti locuinta intr-una inteligenta cu accesorii smart home

Urmareste-ne pe Google News

Casa inteligenta sau smart home este acel tip de casa moderna care are toate accesoriile de care are ai nevoie pentru a-ti spori confortul, siguranta, eficienta energetica si alte conditiii de care ai nevoie. Asta inseamna ca vei avea electrocasnice, aparate de aer conditionat, camere video si sisteme de iluminat inteligente.

Pentru cei care nu au o casa inteligenta e mai dificil sa inteleaga toate beneficiile pe care aceste accesorii smart home le aduc proprietarilor. Chiar daca nu ai o casa inteligenta, poti sa incepi sa iti faci propria locuinta sa fie una inteligenta daca incepi sa iti cumperi cateva accesorii si tu. Poti pur si simplu cu accesoriile de iluminat.

De exemplu poti sa iti cumperi o lampa cu LED ideala pentru protectia ochilor, cum sunt lampile Cu LED touch sensitive. Iar daca vrei ca nimic sa nu te deranjeze atunci cand te relaxezi sau lucrezi, o lampa UV poate sa tina mustele sau tantarii la distanta.

Daca iti doresti un loc al tau cat mai confortabil in care sa te relaxezi, sa citesti sau sa faci alte lucruri pe care trebuie sa le faci, cumpara-ti o lampa cu LED touch sensitive, adica sensibila la atingere. Aceasta lampa o poti folosi la biroul de la serviciu sau la biroul tau de acasa. Lumina ei este foarte buna pentru ochi.

Casa inteligenta poate sa tina insectele la distanta. Daca iti cumperi de exemplu o lampa UV anti muste si tantari, nu vei mai avea nici un deranj atat ziua cand vrei sa te odinhesti sau sa faci orice altceva in casa, nici seara cand vei vrea sa te pui la culcare. O astfel de lampa poate sa atraga inspre ea mustele si tantarii din casa si apoi sa ii distruga intr-un mod eficient si sigur. Poate sa detecteze tantarii dintr-un spatiu larg.

Alege accesorii smart home din magazinul online Magline, cum ar fi o lampa economica pentru protectia ochilor, sau o lampa UV care sa tina mustele si tantarii departe. Pentru inceput este perfect, apoi poti sa incepi sa iti accesorizezi casa si cu alte gadget-uri. Le poti folosi si la birou daca vrei, sau oriunde ai nevoie de ele.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!