Home Tehnologie Un accesoriu unic pentru orice model de telefon – husa personalizat
Tehnologie

Un accesoriu unic pentru orice model de telefon – husa personalizat

Pentru persoanele care cauta un cadou reusit, la un pret decent, cu un aspect placut, dar si o utilitate impresionanta, alegerea unei huse de telefon personalizate se va dovedi cea mai buna decizie.

Magazinul online Printbu.ro sta la dispozitia celor care doresc sa investeasca in calitate si sa fie originali, cu o oferta la un pret cat se poate de accesibil. Husele personalizate de telefon exprima eleganta, rafinament, dar si un nesperat ajutor pentru persoanele mai neindemanatice care obisnuiesc sa mai scape din mana sau din buzunar smartphone-ul si care nu sunt straine de schimbarea ecranului sau a foliei protectoare. Acestea nu numai ca arata foarte bine, ci si protejeaza foarte bine telefonul de cazaturi. 

Huse de telefon personalizate pentru propriul telefon sau pentru cel al unei persoane dragi

Cei care tin foarte mult la telefonul lor si il doresc intact cat mai mult timp posibil, stiu ca o husa de telefon este cadoul ideal pe care si l-ar putea face ei insisi. Indivizii care doresc sa iasa in evidenta ori de cate ori sunt sunati sau scot telefonul pentru a citi un mesaj, trebuie sa stie ca pot fi in centrul atentiei daca opteaza pentru o husa de telefon personalizata. Aceasta poate fi imprimata cu o fotografie din vacanta, cu o fotografie care are o anumita semnificatie pentru ei, cu nume sau cu o data ce are, de asemenea, o anumita semnificatie. 

Imprimarea se realizeaza direct pe husa telefonului si se va folosi o tehnologie foarte performanta de tiparire, astfel incat vopselele sa intre direct in materialul husei si sa nu se imprime pe pantaloni sau in geanta. Astfel, culorile husei de telefon personalizate isi pastreaza nuantele in timp, imaginile nu se sterg si nu se zgarie, literele raman intacte, indiferent de conditiile in care telefonul este tinut. Iar cel mai important lucru este acela ca telefonul este protejat de cazaturi, de lovituri, de lichidele care pot sa cada pe ecran si sa ii provoace defectiuni.

Husede telefon personalizate pentru cele mai noi modele de telefoane smart

Fie ca detin un model nou si foarte costisitor de telefon smart, fie ca au in buzunar un telefon mai vechi, insa care se comporta la fel de bine din punct de vedere al accesibilitatii pe internet, al calitatii imaginilor si al sunetului, husele de telefon personalizate reprezinta o alegere foarte buna.

In cadrul magazinului online PrintBu sunt disponibile huse de telefon personalizate pentru Iphone X, Iphone 7 si 8, Huawei, Samsung si diferite alte modele si marci. Oferta generoasa pe care magazinul online o propune, presupune ca o data cu comanda modelului de husa personalizata, clientii au si garantia ca aceasta se potriveste modelului de telefon pe care il detin, fara a fi nevoiti sa returneze husa sau sa gaseasca solutii pentru a o potrivi.

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!