Home Nou Vajra, arma zeilor (Anunnaki)
Nou

Vajra, arma zeilor (Anunnaki)

Urmareste-ne pe Google News

Oricine este familiarizat cu cultura orientală și învățăturile budiste, se întreabă probabil cum arăta Vajra – un simbol ritualic,… arma zeilor (Anunnaki).

Ce este Vajra în hinduism, jainism și mai ales în budism?

Vajra (sanscrită ,वज :Fulgerul de Diamant) este un instrument de cult folosit în hinduism, jainism și mai ales în budism, care simbolizează atât indestructibilitatea diamantului, cât și puterea fulgerului. Acest obiect este un simbol în budismul Vajrayana și este folosit în cele mai multe ritualuri, iar majoritatea statuilor budiste sunt reprezentate cu o vajră în mână.

Se pare că “vajra” era arma principală a zeului vedic Indra, regele Develor. Potrivit legendelor, fiinţele malefice Asuras, Namuchi și Vritra au îndepărtat toată lumina de pe Pământ, care a devenit neospitalier ființelor vii. Indra s-a luptat cu aceşti demoni fără succes și, în ultimă instanță, l-a chemat în ajutor pe zeul suprem Vishnu. Acesta din urmă l-a informat pe Indra că numai o armă care nu era nici solidă, nici lichidă îi putea ucide pe demoni. Iar această armă era “vajra”, cea care putea scoate fulgere prin ea. Cu ajutorul lui vijra, Indra i-a omorât pe demoni şi a întors lumina pe Pământ.

Imaginile tradiționale ale Vajrei o descriu ca un cilindric metalic cu trei, cinci sau nouă vârfuri, ca nişte flori de lotus, care se deschid din fiecare capăt. Acest instrument a fost distrus de cataclisme sau timp. Însă Vajra a fost realizată ulterior într-o formă practic nemodificată, datorită puținilor oameni care au reușit să rămână în viață după potopul existent.

Pentru a-i înțelege natura și principiul acțiunii, va trebui să apelăm la fizică.

Acest instrument se bazează încă pe câmpurile de torsiune nerecunoscute de știința modernă. Câmpurile de torsiune și tehnologiile de torsiune erau perfect stăpânite de Atlanților (cei din Atlantida sau Atlantis). Un exemplu în acest sens sunt Piramidele din Giza, care au servit ca amplificatoare ale câmpurilor de torsiune de vacuum ale pământului și spațiului (vid).

Vajra este, de asemenea, un dispozitiv din domeniul tehnologiilor de torsiune. De asemenea, se crede că funcționează în conformitate cu ENERGIA PSIHICĂ a operatorului, sau pe baza câmpului de torsiune umană.

Conform uneia dintre teorii, acest obiect reproduce modelul geometric al DOMENIULUI TORSIONAL al particulei elementare (vezi teoria Câmpurilor de Torsiune). Și din moment ce reproduce acest model, vajra poate intra în rezonanță cu orice particulă elementară și, dacă vajra este pompată cu un câmp de torsiune, va putea influența această particulă prin rezonanță, de exemplu, poate face unele lucrări incredibile cu ea.

Cum se fabrică arma zeilor, Vajra?

Vajra trebuie să fie fabricată doar dintr-un metal conductiv. Conform teoriilor, orice metal conține un număr suficient de electroni liberi, ușor de controlat. De exemplu, se pot utiliza electronii liberi pentru transmisia curentului electric, sub acțiunea forțelor unui câmp electromagnetic extern. Și în tehnologiile de torsiune, se pare că acești electroni sunt cel mai ușor de captat sau reschimbat, astfel încât să fie folosiți în momentul de rotație (rotire) în scopul operatorului.

Un bloc de torsiune lung și lat este luat într-un raport 1: 2, iar cercul central este întotdeauna mai mic decât modelele conice ale câmpurilor de torsiune din partea dreaptă și din stânga. Lungimea descărcării este egală cu lungimea celei mai rezonante unități. În mod obișnuit, astfel de dispozitive de descărcare trebuie să fie formate din 4. Ele sunt realizate sub formă de cruce și paralele cu corpul unității rezonante. Această vajră este mai apropiată de vajra Atlantilor. O parte din descărcătorii adiacenți ai unității rezonante poate fi sub formă de decorație: fabricată sub formă de capete de animală sau plante din care se află evacuatorii. Forma descărcării este semicirculară. Capetele descărcătorilor de energie sunt îndreptate.

Vajra din Nepal, cu o lungime de 18 centimetri sau mai mare, este cea mai asemănătoare vajră cu cea din Atalantis (Atlantida).

Cum se activează Vajra?

Aceasta este partea cea mai dificilă, care este aproape uitată.

După cum se știe din cartea cercetătorilor, în special cea lui E Muuldasheva, vajra acționează asupra energiei mentale a operatorului. Mai exact pe câmpul de torsiune corporal al unei persoane. Deci, modul de activare a vajra nu se realizează într-un mod tehnic, ci ezoteric.

Activarea Vajrei se desfășoară în mod tradițional:

  1. în mod direct, atunci când vajra este luată în palma mâinii drepte. Activarea se realizează cu ceva asemănător qigong-ului sau hard reiki-ului adaptat. În acest caz, va trebui folosită energia qi pentru a fi trimisă prin braț la vajra, prin intermediul respirației și a concentrării mentale. Dar pentru a stăpâni această tehnică, trebuie o instruire atentă a unui profesor experimentat, astfel încât să se poată „practica” chi.
  2. de la distanță, folosind mantra, așa cum este descrisă în cartea lui E. Muldashev „În căutarea orașului zeilor”, partea 2, „Platina de aur a lui Kharati”. Această metodă constă în activarea vajrei cu ajutorul meditației, care se referă la o pronunție multiplă a unei mantre secrete. Această mantră se spune că provine din Lama nepaleză sau tibetană care, din motive evidente, este ținută secret.

Din păcate, această mantră rămâne secretă (sau din fericire?)

Conform descrierilor, câmpul de acțiune al vajrei era foarte larg: putea „tăia stâncile”, dar și „distruge armatele și orașele”. Conform textelor antice, era arma zeilor.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (6 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!