Home Diverse Cine controlează rețeaua propagandistică Rusia Today (RT)?
Diverse

Cine controlează rețeaua propagandistică Rusia Today (RT)?

Rusia Today a câștigat mare popularitate în ultima vreme în rândul oamenilor care caută informații alternative. Cu mult timp în urmă, chiar și RT a oferit un spațiu pentru falșii profeți ai libertății, sioniștii Alex Jones (proprietarul site-ului InfoWars) și Peter Iosif (Fondator al Mișcării de îndoctrinare Zeitgeist).

Deși, acest ziar face o aluzie constantă la subiecte puțin menționate în mass-media din Statele Unite ale Americii, mulți se întreabă de ce jurnalismul din Rusia este atât de interesat de evenimente legate de așa-numita “Noua Ordine Mondială”, cum ar fi criza bancară artificială sau adevărul care se află în spatele auto-atacului lui George Bush asupra Turnurilor Gemene – 9/11.

RT, cunoscută și ca Rusia Today, este o rețea de știri globală multilingvă cu sediul în Federația Rusă. Aceasta arată ca orice canal de televiziune. Prezentatorii vorbesc impecabil în limbi străine (engleza sau germana), iar conținutul este un amestec viu, între polemici și scandal. Canalul a ajuns la un miliard de vizualizări în iunie 2013, înregistrând aproximativ între opt sute de mii și un milion de vizualizări pe zi. În decembrie 2015, numărul de vizualizări a crescut până la 3 miliarde. Rusia Today este un mijloc de comunicare sponsorizat de agenția de știri a statului rus, RIA-Novosti.

Despre RT, mass-media a relatat că ar fi avut parteneriate cu WikiLeaks şi a avut acces exclusiv la scurgeri noi de informaţii secrete, potretizându-l favorabil pe fondatorul organizaţiei şi „oferindu-i o platformă pentru a denunţa Statele Unite”. În articolul anterior v-am prezentat în detalii cine finanțează WikiLeaks.

Cine controlează RIA-Novosti și Rusia Today (RT)?

Novosti a fost și rămâne, în esență, o filieră a KGB-ului. Prin urmare, rețeaua de știri Rusia Today (RT) este controlată de același sistem.

Mulți cred că KGB-ul a încetat să mai existe după prăbușirea cortinei de fier, cu toate acestea, el există. Sistemul de informații sovietic nu a fost eliminat sau mutat în subteran. KGB-ul și-a schimbat pur și simplu numele și astăzi se numește FSB (Serviciul Federal de Securitate al Federației Ruse).

Este important să ne amintim că în timp ce comunismul a fost impus pentru prima dată în Rusia, centrele operaționale și financiare ale acestei mișcări au aparținut elitei bancare internaționale, care lucrează în principal în Londra (dinastia Rothschild) și New York (familia Rockefelller). Comunismul este doar un alt produs de inginerie socială dezvoltat de bancheri și descris de Karl Marx (vărul lui Rothschild) în cărțile sale.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (4 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!