Home Diverse, Nou Top 10 cele mai bine plătite locuri de muncă din lume
DiverseNou

Top 10 cele mai bine plătite locuri de muncă din lume

Urmareste-ne pe Google News

joburi bune
Există într-adevăr joburi bine plătite, dar nu și în România, se pare că sunt doar pentru restul lumii. Clasamentul celor mai bine plătite locuri de muncă din lume a fost întocmit pe baza estimărilor salariale internaționale. Meserii precum cântăreț, actor, fotbalist, etc. nu au fost incluse în listă, deoarece salariile acestora sunt imense, și le primesc foarte puțini oameni.

Să începem cu cele 10 joburi cu lefuri de lux:

1. Consilier administrativ

Un consilier administrativ câștigă în medie 250.000 € pe an, în funcție de firma la care lucrează. Consilierii decid ce ar trebui să facă societatea, decid întregul proces de angajare, concedii, salarii etc. În această meserie experiența și norocul își spun cuvântul.

2. Doctor

În țările occidentale dezvoltate, un medic câștigă în medie de 118.000 de euro pe an, veniturile variază în funcție de specializare. Pentru a ajunge doctor drumul este lung și anevoios.

3. Broker

Broker-ul este este un intermediar financiar care se ocupă de contractele încheiate între persoanele fizice și societate. Câștigul mediu anual al unui broker este de 115.000 € pe an.

4. Director de Companie

Directorul unei companii este responsabil de toate aspectele specifice activității companiei. Este un job care poate avea caracteristici diferite, de exemplu, financiar sau administrativ. Câștigul anual al unui director este de aproximativ 115.000 de euro.

5. Funcționar

O meserie cu multe ramuri de activitate, în această activitate se câștigă 103.000 de euro pe an. O sumă foarte mare, care lasă anumite îndoieli, luând în considerare toate locurile de muncă publice din această categorie.

6. Pilot de avion

Piloți de avion și aviatorii câștigă 88.000 de euro pe an. O profesie care se numără printre cele mai bine plătite locuri de muncă din lume.

7. Consultant financiar

Experții care susțin societatea în alegerile financiare și administrative sunt plătiți cu 75.000 de euro pe an. Pentru a practica această meserie este nevoie de cunoștințe solide de economie și de o foarte bună cunoaștere a sectorului financiar.

8. Avocat

Sun plătiți în medie cu 74.000 de euro pe an. Lista este lungă și numărul de avocați este foarte mare, pentru cei care reușesc în această profesie salariile sunt foarte bune. În această meserie calitățile esențiale sunt experiență și capacitatea oratorică.

9. Ofițer de poliție

Ofițerii de poliție câștigă în lumea occidentală 74.000 de euro pe an. Inspectorii de poliție și polițiști obișnuiți se pot lăuda cu locuri de muncă bine plătite.

10. Marketing Manager

Managerul de marketing câștigă în medie 72.000 de euro pe an și variază în funcție de capacitatea managerului. Aceste locuri de muncă necesită cunoașterea tendinţei pieţei.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!