Home Nou, Sănătate Care sunt simptomele infecției intestinale?
NouSănătate

Care sunt simptomele infecției intestinale?

Urmareste-ne pe Google News

infectia intestinala
Infecții intestinale – una dintre cele mai comune boli din lume. Prevalența populației este extrem de mare în grupa de vârstă pediatrică, și adulți. Când vorbim de infecții intestinale, ne referim la o boală intestinală acută.
Infecții acute intestinale (ICD) – un grup de boli umane infecțioase acute cauzate de diferiți agenți infecțioși (cea mai mare parte bacterii) mecanism de infecție alimentară, manifestate prin febră și sindromul intestinal cu posibila dezvoltare de deshidratare și, desigur severe la grupa de vârstă pediatrică și la vârstnici.

Principalele cauze ale acestei probleme sunt proliferarea de bacterii și ciuperci, în general prin consumul de alimente stricate (alimente contaminate cu bacterii şi cu toxinele acestora), ele apar mai frecvent pe timpul verii, asta datorită igienei incorecte. Dacă bănuiți că aveți o infecție intestinală, citiți acest articol pentru a afla care sunt toate simptomele infecției intestinale!

Simptomele infecției intestinale și dereglările de tranzit apar atunci când echilibrul bacteriilor din stomac este perturbat de consumul unor alimente sau apă contaminate cu viruși sau bacterii dăunătoare, ele se aseamănă la copii și la persoanele adulte.

De obicei primul simptom care apare este durerea intensă în regiunea abdominală (colici abdominale și rectale). Această durere este adesea severă și durează câteva zile.

Acest simptom vine însoțit de, vomă, dureri de cap, febră peste 38 de grade celsius.

De asemenea, apar reprize diaree, în acest caz trebuie crescut consumul de apă, astfel încât, organismul să nu sufere de dezhidratare.

Unele persoane pot avea scaun cu mucus sau puroi de sânge și o mai mare flatulență decât în mod obișnuit.

Alte simptome ale infecției intestinale sunt:
– Slăbiciune
– Tensiune arterială crescută, palpitații
– Piele uscată

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!