Home Sănătate Cele mai bune remedii naturiste care desfundă venele și arterele
Sănătate

Cele mai bune remedii naturiste care desfundă venele și arterele

Urmareste-ne pe Google News

desfunda venele
Cea mai frecventă cauză a bolii arteriale periferice este apariția unei placi în interiorul vasului sangvin. Această placă este formată din excesul de colesterol, calciu și alte substanțe din torentul sangvin, care, în timp, se depun de-a lungul pereților interiori ai tuturor arterelor, inclusiv ale celor care alimentează membrele inferioare, asta înseamnă că fluxul de sânge din vene va fi mai mic datorită creșterii depozitelor de la nivelul plăcii care duc la îngustarea spațiului prin care trec oxigenul și nutrienții din sânge. Așa se formează boli precum; insuficiența cardiacă, accidentele vasculare, cerebrale, și ateroscleroza.

Venele înfundate și arterele pot fi desfundate cu ajutorul remediilor naturiste, ieftine, la îndemână şi, mai presus de toate, eficiente!

Iată care sunt remediile naturiste care desfundă venele și arterele:

Sucul de rodie desfundă venele și arterele

Sucul de rodie ajută la reducerea colesterolului cu densitate joasa (LDL). In plus, conține mai mulți antioxidanți decât orice alt fruct sau ingredient, fapt pentru care ajută la prevenirea formării placi pe pereții venelor și a arterelor.

Ceai verde împotriva venelor înfundate

Ceaiul verde este un remediu natural folosit la nivel mondial pentru desfundarea venelor. Pe lângă faptul că previne apariția plăcii, ajută și la curățarea arterelor. Antioxidanții pe care îi conțin aceste ceaiuri scad nivelurile de colesterol din sânge și înhibă formarea anormală a cheagurilor de sânge. De asemenea, încetinește dezvoltarea aterosclerozei.

Miere cu lămâie, un remediu natural împotriva problemelor circulației sângelui

Combinația dintre o linguriță de suc de lămâie cu 3 linguri de miere consumate zilnic, este un remediu natural care luptă împotriva venelor înfundate. La aceste amestec se adăugă 2 linguri de apă fierbinte.

Turmericul ajută la desfundarea venelor și arterelor

Turmeric este un alt condiment ce ajută la tratarea arterelor înfundate și la sănătatea inimii, asta datorită Curcuminei.

Curcumina este principala substanța a turmericului, are proprietăți anti-inflamatorii și antioxidante ce ajută la prevenirea formării cheagurilor din sânge.

Ardei iute, piper de Cayenne împotriva problemelor sanguine

Ardeiul iute conține capsaicină, o substanță ce elimină colesterolul LDL sau Lipoproteinele cu densitate joasă. Este unul dintre principalele motive din spatele arterelor înfundate.

Ardeiul îmbunătățește circulația sângelui și reduce riscul de infarct miocardic și accident vascular cerebral.

Ghimbirul ajută sistemul cardiac

Ghimbirul este un alt remediu eficient ce ajută arterele înfundate. Conține compuși ca gengiróis și shogaols ce aduc beneficii întregului sistem cardiovascular.

Ghimbirul previne acumularea de placa sau reduce placa existente și reduce nivelul colesterolului prin blocarea lipoproteinelor cu densitate joasă.

Exercițiile fizice desfundă venele și arterele

Pentru rezultate optime, trebui să faci exerciții zilnice, aproximativ 30 până la 60 de minute. Mersul pe jos sau urcatul scărilor sunt, de asemenea, benefice. Exercițiile fizice desfundă venele, îmbunătățesc circulația sângelui și cresc oxidul nitric.

Mai mult decât atât, exercițiile crește producția de măduvă osoasă, esențială pentru dezvoltarea de noi celule saguine, care îmbunătățesc circulația și înlocuiesc celulele deteriorate din artere.

Alte informații

Pe lângă aceste remedii naturale care desfundă eficient venele, este întotdeauna important să ții un regim, să eviți alimentele grase, să renunți la fumat și să mergi la control.

Comentarii pe Facebook
4.3/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!